ÅRSRESUME - MAJ-JUNI

MAJ
Hade redan fixat klart både bal och avslutningsklänningar, solade massor med David och han lärde mig att åka longboard så vi åkte runt på en tur, jätte kul faktiskt, dock är jag lite rädd för att ta för mycket fart haha. Åkte på Disco SM och kom två med josefin!! Hur kul som helst, gick dock inte så bra i singeln men det gjorde inget för jag hade så himla kul! Åkte till Stockholm med klassen och shoppade massor och åt froyooo. Gick på frimis och kolla De vet du med Vilma, Ebba & Jossan, lämnade in min sista högstadie uppgift och var allmänt nöjd för mina ca 40 poängs höjning i betygen, åt massor av frukt!! 
 
 
 
JUNI
Åkte på klassresa med 9B till Göteborg, shoppade gick på liseberg osv. Davids mamma hade födelsedagsfest och Jag, David, Olivia och Robin tog fördel och smakade alla möjliga drinkar haha, bad premiär tror jag och massa solning såklart, olivia fixade mina naglar inför avslutning och bal, David tog studenten och var så himla snygg och fin var han när han kom ut och skrek i sin fina kostym jag missade tog hans studentmottagning för att jag var påväg till skara sommarland och sista natten med gänget med massa 9:or från hela sverige och jag och mina brudar ÄGDE dansgolvet haha, slutade nian med en fantastisk bal gjord av mig, Ronya, Frida, Emma & Erik, tacka oss för envishet haha! Jag och David drog en spontantripp till Bråvalla på lördagen en riktigt bra och dålig kväll, blandade känslor rent utsagt, dagen efter hälsade vi på Ronya som var hos hennes mamma det var jätte kul och sedan liftade hon med oss hem. Firade även midsommar i Kumla med David och några kompisar, fick en jävla kubb pinne på mitt ben av David dock inte med flit men det var verkligen ett moment att hålla in tårara haha och ett blåmärke på mitt ben hur länge som helst haha, kvällen resulterade att gå jävligt mycket okej kanske inte så mycket men en midsommar kväll och 5 km på kvällen??!?!? kaos
David i grönfilt ska alltså föreställa han när han är macklemore hahah
Hade verkligen glömt vad mycket kul jag gjorde i Juni, det var verkligen en händelserik och rolig månad precis som jag vill ha det!!
 

KOMMENTARER

KOMMENTERA HÄR:

♡Namn:
Kom ihåg mig?

♡E-postadress: (publiceras ej)

♡URL/Bloggadress:

♡Kommentar:

Trackback