THOMAS SABO

Fick det här superfina halsbandet av David på min födelsedag, älskar det verkligen!
 

JOHNNY BULLS

 
FINALLY!!!! Som jag har väntat på dessa skor, hämtade ut dom igår och dom satt jätte bra och jag är jätte nöjd med dom!

DINNER PARTY

I lördags hade jag och Aida en liten tjejmiddag tillsammans för att fira att vi båda fyllt till och med på samma dag haha! All mat osv vart super gott och det var jätte trevligt!! 
 
 
 

SWEET SIXTEEN

 

 

FRUKOST PÅ SÄNGEN

 

TVÅ FRÅN HELGENHade en rolig helg med David och mina fina vänner, idag var det dock måndag igen spelade ett spel i skolan på historian det var faktiskt kul! Vann dock inte men kan väl nöja mig med andra platsen haha, orkade inte träna idag, hade lite huvudvärk osv. Men imorgon är det träning och då måste jag köra eftersom jag och jossan måste sätta pardiscon nu!!


Frukost
GymnasiemässanLite dåliga mobil bilder, men snart får jag ny telefon!! Stog på gymnasiemässan igår och representerade TBS det var väldigt kul! 


#eight days to my birthday, yey
Började 08.30 idag istället för 11.10 så det sög ju verkligen, plus att dagen började med prov och känner att jag kommer att bli glad om jag ens får E det gick verkligen sämst, och har fått väntat på att företagsekonomin ska börja i ca 2,5 timma nu.. Efter skolan åker jag direkt till dansen, är taggad! Får dock inte träna på paren idag eftersom Jossan missar träningen, vi som har ny dans! Får träna på fredag istället, vi ska göra nya kläder också är fett taggad på det, tror dom kommer bli super snygga!! 

Lite bilder

Igår så var jag, Matilda och Sara på karrofesten, det var ganska roligt fast mest i bussen påvägen dit haha, alla satt och sjöng! När vi väl kom dit var det ganska varmt och för mycket folk men annars var det kul!Idag så firade jag och några tjejer Matilda som fyllde år i förrgår, det var jätte mysigt och roligt!! Fina presenter fick hon också!
Grattis till finaste Matilda!!

DANSBILDER - KSD CUPEN

 

8/10-13

 
 
 
Tröja-Zara / Byxor-Hollister / Klocka-Regal / Armband-Thomas Sabo

RESULTATÄr nöjd med gårdagens resultat!! Kom 1:a i paren och gick upp en klass och kom 2:a i singeln men vi var 7 st vilket innebär att bara ettan får en "prick", så jag fick ingen men är nöjd ändå och ska sy ny par dräkt nu och tagga till nästa tävling! ( man samlar alltså på prickar för att komma till högre tävlingsklasser! )BLACK

 
Hade på mig min nya tröja som jag köpte igår på supershopping kvällen på Marieberg! 
Ska snart iväg på peppträning inför morgondagens tävling, tagg!!
Tröja - Kappahl.

Erbjudande - Hunkydory

 
 
Members har just nu ett jätte bra erbjudande på Hunydory med upp till 73% rabatt, skriv din mail i en kommentar så bjuder jag in dig till sidan! Dom har ofta många bra erbjudaden så som odd molly, Dr Denmin, Nelly osv. 
Du får även 50kr rabatt på ditt första köp!