AVSLUTNING + STUDENT

 
 
 
Bättre sent än aldrig några fina bilder från min avslutning och Davids student!

KVÄLLSMAT

 

todays´s

 

NEW

 
Hittade dom här superfina ballerinorna på marieberg häromdagen fick även med mig en klänning i nästan samma färg och en tupbtopp och ett par örhängen.
 

BAL

 
 
 
 
 
 
 
 

LOVE

Har haft fullt upp så har inte hunnit att lägga ut någonting! Men lite senare idag kommer massa bilder från balen avslutningen och Davids student och lite från sista natten med gänget, så håll utkik!
 

NAILS

Var och fixade mina naglar igår hos Olivia så nu är jag fin till bal och avslutning!


BAD

 
Var och badade i lördags med David och hans bror fast det var bara jag och David som badade det var faktiskt jätte skönt i vattnet! 

FRÅN I FREDAGS

Bilder från Davids mammas födelsedagsfest i fredags, vi hade jätte roligt och hade en jätte fin "privat bar" där Davids bror var bartender det vart en väldigt lyckad kväll!
 
 

Mobil bilder från resan

Har haft en jätte rolig klassresa och nu sitter vi på tåget påväg hem till lilla Hallsberg, hade en jätte rolig dag på liseberg igår och idag har vi shoppat!! Har köpt väldigt mycket dock är bara två saker till mig haha, men är jätte nöjd och lägger upp bilder på shoppingen någon dag!


∞ FOREVER & ALWAYS ∞

Har legat i sängen hela dagen och kollat på Gossip Girl, borde egentligen packa men orkar verkligen inte. Tänkte ta ett bad och försöka packa lite efter det eftersom jag ska till Göteborg imorgon på klassresa, vi stannar en natt så imorgon ska vi på liseberg och tisdag blir det först universeum och sedan shopping, hade tänkte att hitta mig en fin jeans jacka så det ska jag leta efter och så hoppas jag på att hitta något mer fint! Om jag har tid idag så ska jag försöka att titta på lite håruppsättningar eftersom det snart är bal och avslutning!