Cozy

Åt lite mellis nyss och skulle plugga lite med, men det gick inte så bra. Fick nyss hem ett stort paket med min nya jacka weeey


BOOTS

 
Är lite INLOVE i mina nya skor, gillar dom verkligen! Vill ha ett par liknande högre också, men det får nog vänta lite.
 

LATE

Var i Stockholm idag så mysigt, fick med mig ett par fina jeans hem och hittade en jätte snygg vinter jacka jag måste köpa!


Kondition på noll

Fattar inte vad veckan har gått fort, redan fredag imorgon!!
Var i alla fall ute och sprang idag med David och hans mamma, det var jobbigt.. Har sämsta konditionen i alla fall, men det är bara att köra som tusan eftersom dansen börjar nu också!!
Natti


SCHEMA

 
Fick mitt schema idag och det ser suuuuuuper ut!
Idag vart det en kort dag slutade runt ett, köpte en chailatte och åkte hem, är jätte trött så tänkte lägga mig och titta på någon film, skulle vilja se en serie men känns som om jag sett allt bra, nån som har tips?

TUESDAY

Ska göra frukost nu, redo för ännu en skoldag, visar mer av outfiten sen.

First day look

 


The love of my life

Ligger i sängen och läser lite egoboost och är fundersam över morgondagen, dagen då jag börjar gymnasiet! Känns typ som om jag är den ända som ligger här i min säng och inte kan somna, är nervös över att jag knappt känner någon och jag vet inte vad! Men tror faktiskt att det kommer gå bra ändå, jag är väldigt framåt och glad! Har provat massa olika kläder och har panik över lite allt möjligt haha, men har valt kläder nu och det ända som är kvar är att somna känns som om jag aldrig kommer göra det!!
Sov gott och hoppas ni får en jätte bra första skoldag! (Om ni inte redan börjat)


Solning

Åt nyss lite frukost och nu ligger jag och solar med Josefin, känns lite som sista chansen när man kollar vädret, men hoppas att sommaren fortsätter augusti ut i alla fall!


Gottigotti

Vilma kom förbi en stund förut och så åt vi lite gott och kollade på en film!


Cupcakes

Bakade lite cupcakes med David förut och nu ligger jag i sängen och kollar på film, mys kväll!


Outfit

Ska med Josefin till Marieberg snart och sen tänkte jag städa mitt rum lite och göra en "room tour" om jag hinner!


Torsdag

Har umgåtts med Josefin de senaste dagarna och även sovit kvar där och haft massa tjejmys, det har varit super kul! Idag efter David hade slutat jobbat hämtade han upp mig och så åkte vi till fresh food och åt god mat och så följde han med mig hem och mös men sen åkte han hem eftersom han ska jobba imorgon :( Men it's friday tomorrow weeeeeei


WE♡IT

 
 
Kolla gärna in min WE♡IT
http://weheartit.com/emmawessman

I ♡ SHOPPING

bildkälla
 

HELLO AUGUST

 
 

PINK

 
 
 
Ny bikini, färgen är lite mer neon än på bilden! Så himla snygg färg och den gick på sammanlagt 70 kr KAP!!