LYKO

 
 
Fick den här underbara oljan i julklapp som jag tidigare hört mycket bra om, tycker den gör håret mycket mjukare och den luktar så otroligt gott! Har man blondt hår ska man använda Moroccan oil light för av den vanliga kan man få gula toner om man är väldigt ljus i håret, jag använder mig utav den vanliga! Den finns att köpa från lyko för 339:-, det kan låta lite dyrt men tyckera att det är väldigt värt pengarna! Finns även shampoo och balsam från samma märke ( och mycket mer produkter) och de är alltid vårdande och bra för håret, ska nog beställa hem shampoo och balsamet till mitt hår!
Har även denna fantastiska plattång från lyko som jag haft i kanske två år (?) Tycker den äger!! Så fort jag stoppar i kontakten så är den klar att användas den värms upp på ca 2 sekunder och är alltid på 200 grader, jag lockar även håret med den, älskar den! Så den tipsar jag verkligen om, känns som om jag skulle kunna ha den 2 år till då den inte ser sliten ut för fem öre! Ni hittar den HÄR
 
Lyko har allt inom skönhet, ni kan hitta både smink värmevärktyg, parfym och annat! Går alltid in på deras sida först när jag letar efter någon skönhetsrelaterat, dom har även mycket toturials om hur man till exempel lockar håret och det är ju bara ett stort plus! 
 
När man handlat för en viss summa får man även super erbjudanden på skönhetsprodukter och kan köpa dem för ett mycket bättre pris!
 
Kolla in sidan HÄR 
 
 
 

KOMMENTARER
Postat av: Fanny Almén

Svar: Nej jag har ingen dräkt därifrån, men däremot har jag kompisar som har det. Man får välja prisklass själv och beroende på hur mycket man lägger så får man lite olika mycket kristaller osv. Vet att despositionavgiften ligger på 1000:- i alla fall :)
När man beställer får man skriva med några av sina mått (hur man ska mäta får man specificerat), skicka en bild på sig själv och om man vill ta med egna önskemål. T.ex om du vill ha långa/korta ben, kanske ha fjädrar eller inte, eller om du vill ha några speciella färger. Sedan går hon efter dina önskemål och gör en dräkt! Hoppas du fick dina svar, annars är det bara att du skriver igen. Kram! :)

2014-03-10 @ 20:06:04
URL: http://fannyalmen.forme.se/

KOMMENTERA HÄR:

♡Namn:
Kom ihåg mig?

♡E-postadress: (publiceras ej)

♡URL/Bloggadress:

♡Kommentar:

Trackback