SHEINSIDE

Klicka på länkarna under bilderna för att komma till saken/plagget.
Sminkborstar Halsband Guldigkjol Svartkjol Jag har själv beställt hem halsbandet!
 
Skulle vilja ha allting på bilden ovan sminkborstar är jag i behov av och ett plus är ju att dom är skitsnygga! Finns i massa mer färger, jag funderade på rosa annars jag är ju en liten pinky girl. Kjolarna är perfekt i sommar eller vid ett partytillfälle vill ha båda två! Allting tillsammans på bilden blir ca 450 kr vilket är sjukt billigt!!
 
Tips vad jag har hört från andra är att gå upp 1-2 storlekar då kläderna från sheinside är lite små i storlekarna!!
 
 
Har letat som en tok efter en perfekt "kappa" som jag hittat massor av som tyvärr varit slutsålda, men är beredd att haffa dom direkt när dom är i lager igen! Den svarta på bilden ska jag nog också beställa den finns i Beige också har inte riktigt bestämmt mig för vilken färg än. Har redan den vita tröjan men den är verkligen ursnygg, passar när som. Blusarna tänkte jag matcha med någon av kjolarna ovan och bikinin är perfekt i sommar!
 
Sheinside är en Brittiskt hemsida, dom har superbilliga priser och gratis frakt det tar dock lite tid att få kläderna har jag hört ca 2-3 veckor, men kan återkomma på det när jag fått min beställing, det stog dock på jackan jag beställde "ships in 24 hour" så tror att den kommer att komma snabbare! Det är ingen tull! Genom att dela din beställning på facebook får du även 20% på ditt köp.
 
LÄNK TILL SHEINSIDE
 

KOMMENTARER
Postat av: madde

Hej!

Jag är en 26 årig tjej som bor i trollhättan nu men söker boende i örebro...det här kanske verkar konstigt men tänkte skriva till dig för att fråga ifall du möjligtvis vet någon som hyr ut ett rum eller bara sovplats i som mest en månads tid tills jag hittat nåt eget?...

Jag har sökt på blocket och överallt men det är inte lätt att hitta nåt ^^ så tänkte faktiskt testa och skriva såhär spontant och bara fråga...

Ifall du skulle höra nån som vill hyra ut nåt, så skulle det vara jätte schysst ifall du vill hojta till!
Skriv till min mail isf, Madelen__87__@hotmail.com

Ps, skulle kunna betala fler hyror samtidigt (ifall det blir längre än en månads tid att hyra), ifall det behövs =).

Madde

2014-01-03 @ 14:03:22

KOMMENTERA HÄR:

♡Namn:
Kom ihåg mig?

♡E-postadress: (publiceras ej)

♡URL/Bloggadress:

♡Kommentar:

Trackback